Itaalia Missoni moemaja juht kadus Venezuelas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vittorio Missoni ja ta naine Maurizia Castiglioni
Vittorio Missoni ja ta naine Maurizia Castiglioni Foto: SCANPIX

Itaalia moemaja Missoni tegevjuhti Vittorio Missonit transportinud väikelennuk jäi möödunud nädala reedel Venezuela ranniku lähedal kadunuks.

Siiani ei ole Venezuela Los Roques saartelt Caracasesse teel olnud lennukist mitte mingit märki leitud, edastab Reuters.

Venezuela päästeteenistus käivitas otsimisoperatsiooni, millesse kaasati nii päästealused kui helikopterid.

Lisaks Vittorio Missonile oli lennukis ka ta abikaasa Maurizia Castiglioni, nende itaallastest  kaks sõpra ning kaks pilooti.

Itaallased olid Los Roquesi saartel puhkusel ning nad pidid 4. jaanuaril Itaaliasse tagasi pöörduma.

Lennuk kadus radariekraanilt, olles Los Roquesi saartest 150 kilomeetri kaugusel. See lend Caracasesse oleks pidanud kestma vaid 40 minutit.

Vittorio Missoni vend Luca Missoni lendas möödunud laupäeval Caracasesse olemaks kadunuks jäänute otsimisega kursis.

Vittorio Missoni on Itaalia kuulsa Missoni moemaja asutajate Ottavio ja Rosita Missoni poeg. See moemaja on tuntud eelkõige oma kudumite ja sisustustekstiilide poolest.

Vittorio Missoni on tegevjuhina märgatavalt laiendanud pereäri välismaale.

Los Roquesi saartelt Caracasesse ja vastupidi lennul on ka varem väikelennukeid kaduma läinud.

2008. aastal kadus Venezuela pealinnast nimetatud saartele teel olnud lennuk, mille pardal oli 14 reisijat ja meeskonnaliiget. Hiljem leiti lennukirusud ja ühe piloodi surnukeha rannalt. Ülejäänuid pardal olnuid ei ole seni leitud.

2009. aastal aga kukkus Los Roquesi saartelt Caracasesse teel olnud väikelennuk Kariibi merre, kuid kõik pardal olnud jäid selles õnnestuses ellu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles