Tjumeni draamateater pakub Depardieule töökohta

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gérard Depardieu (vasakul) koos Montenegro peaministri Milo Đukanovićiga 8. jaanuaril Podgoricas.
Gérard Depardieu (vasakul) koos Montenegro peaministri Milo Đukanovićiga 8. jaanuaril Podgoricas. Foto: SCANPIX

Tjumeni Suur draamateater kutsub äsja Vene passi saanud prantslase Gérard Depardieu oma truppi, kirjutab Vedomosti.

Suhtlusportaali VKontakt andmetel võiks prantslane hakata tööle juba selle aasta märtsist. Tema töötasuks oleks 16 000 rubla, millele lisanduks 47 protsenti boonuseid. Nii saaks ta tasu rolli eest ja maksaks sama raha eest ära korteriüüri Tjumeni kesklinnas.

Teatri direktor Sergei Ossintsev kirjutas VKontaktis, et tegemist on näitlejate ideega ja et tjumenlastel on «mida näidata ja millega Depardieud üllatada».

Lisaks sai filmistaar küllakutse Krasnodari krai Beloretšenski rajooni administratsioonilt, vahendas RIA Novosti. Rajooni ülem Ivan Imgrunt saatis telegrammi, kus pakkus talle alalist elukohta. Vastust oodatakse enne 14. jaanuari.

«Depardieu ei leia parimat kohta kui Beloretšenski rajoon. Siin on ideaalne kliima, mugav asukoht, heasoovlikud inimesed ja kõige kenamad naised,» põhjendas Imgrunt.

Ta on veendunud, et Depardieu suudab kohalikud inimesed panna mõistma kunsti ja nüüdisaegset kino ning seda eesmärgiga tõsta kultuuri taset rajoonis.

Varem oli kirjutatud, et Mordva Vabariik pakkus näitlejale kultuuriministri kohta.

Prantslane rääkis eile, et Montenegro peaminister Milo Đukanović pakkus talle riigi kultuurisaadiku kohta maailmas ja ta oli selle vastu võtnud, vahendas ITAR-TASS. Depardieu rääkis ka, et otsib võimalusi filmivõtete korraldamiseks Montenegros. Ta ei välista võimlust, et lisaks Vene passile võib ta saada ka Montenegro passi.

Telekanalile L'Equipe 21 antud intervjuus ütles Depardieu, et ei loobu Prantsuse kodakondsusest ja kaalub ka Belgia topeltkodakondsuse võtmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles