New York Post: Putin on taas saanud isaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigiduuma saadik Alina Kabajeva koos kolleegi Jossif Kobzoniga septembris 2012.
Riigiduuma saadik Alina Kabajeva koos kolleegi Jossif Kobzoniga septembris 2012. Foto: SCANPIX

Venemaa presidendil Vladimir Putinil, kel visalt ringlevate kuulujuttude järgi on iluvõimlemise endise olümpiavõitja Alina Kabajevaga 3-aastane poeg, on temaga nüüd ka ühine tütar.

Ajalehe The New York Post väitel sündis 29-aastasel Kabajeval tütar eelmise aasta novembris.

Vene meedia pole kunagi kirjutanud sellest, et riigipea on Kabajeva poja isa. Kui praegune riigiduuma saadik poseeris kaks aastat tagasi Vene Vogue’i esikaanel ühe lapsega, siis naise enda sõnul oli tegemist tema vennapojaga. «Loomulikult mõtlevad kõik, et ta on minu poeg,» ütles Kabajeva naerdes.

Kui ajalehe Moskovski Korrespondent kirjutas 2008. aastal, et Putin on Kabajevaga salaja kihlunud, siis lehe miljardärist omanik Aleksandr Lebedev tunnistas loo kiiresti valeks ja pani ajalehe kinni. Kuulujutud jätkasid aga ringlemist.
Riigi esileedit pole avalikkuses nähtud pärast president Putini inauguratsiooni tseremooniat eelmisel kevadel. Ka ei tähistanud 6. jaanuaril ametlikult tema 55. sünnipäeva.

Kuuulujuttude järgi on Putin kolinud Alina Kabajeva ja nende kaks last Sotšis asuvasse paleetaolisse majja. Tegemist on sama kohaga, kus riigipea andis Prantsuse filmistaarile Gérard Depardieu’le hiljuti üle Vene passi.

Lisaks vahendab The New York Post Venemaal ringlevaid kuulujutte, mille järgi on Ljudmila Putina saadetud elama 1,5 miljonit dollarit maksvasse riiklikku külalistemajja, mis asub Pihkva ja Oudova (vene keeles Gdov) vahele jääva Jelizarovi kloostri territooriumil.

Ljudmila Putinal ja Vladimir Putinil on kaks täiskasvanud tütart: Maria ja Katerina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles