Suure Teatri juht lahkus Moskva haiglast

Kadri Veermäe
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva Suure Teatri balletitrupi kunstiline juht Sergei Filin täna hommikul koos abikaasa Mariaga Moskva haiglast lahkumas.
Moskva Suure Teatri balletitrupi kunstiline juht Sergei Filin täna hommikul koos abikaasa Mariaga Moskva haiglast lahkumas. Foto: SCANPIX

Happerünnaku ohvriks sattunud Moskva Suure Teatri balletitrupi kunstiline juht Sergei Filin lahkus täna hommikul Moskva haiglast, et sõita Saksamaale ravi jätkama, teatas Vene televisioon.

Musti prille kandev Filin lahkus abikaasa toel haiglast, et kohe Saksamaale lennata. Esimene tervisekontroll seisab tal seal ees täna pärastlõunal.

«Ma tunnen end hästi, ma võiks isegi öelda, et suurepäraselt, aga soovin, et mu silmad suudaksid veidi paremini näha,» sõnas Filin haigla ees oodanud reporteritele. Filini kirjelduse kohaselt näeb ta uduselt ja ähmaselt.  

Vene tervishoiuministri sõnul lendab Filin Aachenisse, et seal ravi jätkata ja taastuda.

42-aastasele mehele on 17. jaanuaril toimunud rünnaku järel tehtud juba viis silmaoperatsiooni. Rünnaku käigus viskas maskiga mees Filinile hapet näkku.

Eile teatas aga Filin BBC-le antud intervjuus, et teab rünnaku sooritajat, kuid saab sellest alles siis avalikult rääkida, kui uurijad saavad asja avalikustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles