Galerii: Hispaanias sai kruiisilaeva päästepaadi õnnetuses surma viis inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viis inimest sai surma ja kolm vigastada, kui loodepoolseima Kanaari saare, La Palma sadamas ankrus olnud kruiisilaeva päästepaat evakuatsiooniõppuste ajal kõrgelt vette kukkus, teatasid autonoomse piirkonna valitsus ja meedia täna.

Päästekeskus sai väljakutse La Palma saarele La Cruzi sadamasse Eesti aja järgi täna kell 14.05, kui teatati sadamas juhtunud õnnetusest, milles ankrus seisnud kruiisilaeva päästepaat, inimestega pardal, vette kukkus, seisis valitsuse avalduses.

Avaldusest ei selgunud ohvrite rahvust ega sugu, kuid praeguseks on teada, et kolm vigastatut olid kõik mehed, kellest üks oli kreeklane.

Briti ettevõte, Thomson Cruises tegi juhtunu kohta avalduse, teatades, et on teadlik La Palma sadamas juhtunud õnnetusest kruiisilaeva Thomson Majesty pardal.

«Teeme laevaomanike ja ettevõttega Louis Cruises tihedat koostööd, tegemaks kindlaks, mis täpselt juhtus, ning pakkuda abi õnnetuses kannatanutele,» seisis avalduses.

Hispaania rahvusliku telekanali RTVE sõnul käis laeval õnnetuse hetkel õppus.

Sadamas viibiva reporteri sõnul olid kõik päästepaadis olnud inimesed meeskonna liikmed. Viimastel andmetel sai surma kolm indoneeslast, filipiinlane ja ghanalane. Kolm vigastatud meest viidi kiirabiga La Palma haiglasse.

La Palma võimuesindajad tühistasid tänased karnevaliüritused, kuid need jätkuvad tavapärases korras homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles