Happerünnaku ohver Sergei Filin paraneb

Jürgen Tamme
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Filin.
Sergei Filin. Foto: SCANPIX

Moskva Suure Teatri kunstiline juht Sergei Filin paraneb möödunud kuul happerünnakus saadud vigastustest, kuid arstide sõnul ei pruugi tema nägemine täies ulatuses taastuda.

Vene tervishoiuministeeriumi peasilmaarsti Vladimir Nerojevi sõnul on Saksamaal ravil viibiva Filini tervis paranenud. «Saksa silmaarstid tegid talle veel ühe operatsiooni,» lisas Nerojev, kelle sõnul viibis operatsiooni juures ka tervishoiuministeeriumi spetsialist, vahendas uudisteagentuur RIA Novosti.

Nerojevi sõnul võib 42-aastane Filin, kellele on 17. jaanuaril Moskvas toimunud rünnaku järel tehtud mitu silmaoperatsiooni, ravi tulemusena nägemise küll tagasi saada, kui ta ei usu, et kunstilise juhi silmanägemine 100 protsendi ulatuses taastuks. Probleeme on Nerojevi sõnul eelkõige parema silmaga.

Filini ründajat pole aga tänaseni tabatud ning ühtegi kahtlusalust pole kinni peetud. Filini sõnul teab ta rünnaku sooritajat, kuid saab sellest avalikult rääkida alles siis, kui uurijad saavad seda kinnitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles