Californias tappis relvastatud isik kolm inimest ja iseenda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Relvastatud isik tulistas teisipäeval USA California osariigis surnuks kolm inimest ning lasi seejärel maha ka iseenda.
Relvastatud isik tulistas teisipäeval USA California osariigis surnuks kolm inimest ning lasi seejärel maha ka iseenda. Foto: SCANPIX

Relvastatud isik tulistas teisipäeval USA California osariigis surnuks kolm inimest ning lasi seejärel maha ka iseenda, teatas politsei.

Politsei jälitas auto röövinud ning mitmel pool tule avanud relvastatud isikut Californias asuvasse Orange'i linna, kus tulistaja endalt elu võttis.

«Praeguse seisuga saame kinnitada nelja inimese hukkumist, kelle hulgas on ka 20. eluaastates tulistaja, kaks inimest sai vahejuhtumi käigus vigastada,» ütles Orange'i maakonna šerifiameti pressiesindaja Jim Amormino telekanalile KTLA 5.

Amormino sõnul alustas relvastatud isik tulistamist Eesti aja järgi teisipäeval kell 15.20 ning tegi seda kuues erinevas kohas, kolmel korral avas ta tule kiirteede nr. 5 ja 55 lähedal.

«Relvastatud isik tulistas viite inimest Tustini linnas, ülejäänud kahte selle ümbruses,» avalikustas Tustini politsei kõneisik Paul Garven, kelle sõnul jättis tulistaja Tustinisse ja selle naabrusesesse maha mitu kuriteopaika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles