Berlusconi naine tahab lahutust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvio ja Veronica Berlusconi
Silvio ja Veronica Berlusconi Foto: Reuters / Scanpix

Itaalia peaministri Silvio Berlusconi naine soovib lahutust, teatas ajakirjandus pühapäeval, olles päev varem edastanud peaministriproua kriitika Berlusconi partei aadressil, kes on otsustanud valida europarlamendikandidaadiks noore naise.

«Ma olen sunnitud selle sammu astuma, muud ei soovi ma lisada,» ütles 52-aastane Veronica Berlusconi, kes oma sõnul on juba advokaadiga ühendust võtnud.

Peaministri naise abielulahutusplaanidest teatasid suuremad päevalehed La Stampa ja La Repubblica ning uudisteagentuur ANSA.

Berlusconi kantselei keeldus teadet kommenteerimast. Peaministri advokaat Niccolo Ghedini ütles Reutersile: «See on rangelt isiklik asi. Kõik niisugused asjad on isiklikud ja valusad, eriti kui need on seotud peresuhetega.»

Veronica nimetas laupäeval häbituks Berlusconi partei otsus valida Euroopa Parlamendi kandidaadiks noor naine ja heitis abikaasale ette Napolis poliitilise tuttava 18-aastase tütre sünnipäeval käimist, samas kui ta oma laste tähtpäevad kahe silma vahele jätab.

72-aastane meediamagnaadist peaminister ütles ajakirjanikele, et kahjuks usub tema naine kõike, «mida ta ajalehtedest loeb», ja nimetas kogu kõmu vasakpoolsete laimukampaaniaks.

Berlusconi partei kaalub juunikuiste europarlamendivalimiste võimalike kandidaatidena mitut endist näitlejannat ja teletähte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles