Depardieu hakkab Venemaal elama Demokraatia tänaval

, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Gérard Depardieu Saranski korter kuulub tema sõbra, Vene riikliku filmifondi juhi Nikolai Borodatšovi pereliikmetele.
Näitleja Gérard Depardieu Saranski korter kuulub tema sõbra, Vene riikliku filmifondi juhi Nikolai Borodatšovi pereliikmetele. Foto: SCANPIX

Prantsuse näitleja Gérard Depardieu väisab täna taas oma uut kodumaad Venemaad, kus tal on muu hulgas kavas kohtumine õigeusukiriku patriarh Kirilliga, renoveeritud kino avamine ja oma uue elukoha külastamine Saranski linnas.

Prantsusmaa liiga kõrgete maksumäärade tõttu Vene kodakondsuse võtnud Depardieu alustab päeva Moskvas, enne kui reisib 650 kilomeetrit Saranskisse, et registreerida oma elukohana korter Demokraatia tänaval (Demokratitšeskaja ulitsa), vahendas AFP.

«Nad panevad tema kõige tähtsamasse dokumenti (passi) templi, mis tagab talle alalise registreeritud elukoha konkreetsel aadressil... Korter, kuhu Depardieu registreeritakse, asub hoones Demokraatia tänaval Saranski kesklinnas,» teatas Vene riigitelevisioon.

Demokraatia tänav asub 300 000 elanikuga linna Lenini-nimelises rajoonis. Depardieu korter kuulub näitleja sõbra, Vene riikliku filmifondi juhi Nikolai Borodatšovi pereliikmetele, teatasid Vene uudisteagentuurid.

Saransk on Mordva vabariigi pealinn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles