Laviiniohvrite otsinguid Tõvas raskendavad keerulised ilmastikuolud

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumelaviin
Lumelaviin Foto: SCANPIX

Lumelaviini alla jäänud koolinoorte otsinguid Tõva Vabariigis raskendavad kehvad ilmastikuolud.

Päästjad otsivad viit noorukit, kellest kolm õpivad 11. klassis, üks 9. ja üks 7. klassis. Lisaks on kadunud noor mees, kes lõpetas keskkooli eelmisel aastal, vahendas RIA Novosti.

Kadunute otsingud katkesid hommikul kella 8 paiku )Moskva aja järgi) seoses ilmastikuolude halvenemisega. Töödega jätkati kell 9.30.

Seitsmeliikmeline grupp läks Ak-Baštõgi mäele suusatama eile. Üks noorukitest laskus enne teisi, laviin möödus temast 20 meetri kauguselt. Ülejäänud kuus jäid lumemassi alla.

Ellu jäänud nooruk viibib siiani haiglas, kuna sai toimunust šoki. «Kuna poiss oli šokis, siis ei suutnud ta kohe öelda, kui palju inimesi koos temaga mäel oli,» rääkis eriolukordade ministeeriumi pressisekretär Irina Rossius.

Päästetöödega alustati eile kohe pärast väljakutse saamist. Täna osaleb otsingutes enam kui 200 inimest, nende hulgas on ka vabatahtlikke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles