Prokurör: Berlusconi maksis seksi eest raha ja teenetega

, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Itaalia peaminister Silvio Berlusconi eelmisel nädalal Milanos.
Endine Itaalia peaminister Silvio Berlusconi eelmisel nädalal Milanos. Foto: SCANPIX

Silvio Berlusconil oli oma Milano lähedal asuvas villas «prostitutsioonisüsteem», mille raames maksis ta naistele seksi eest sularaha ja teenetega, ütles prokurör täna Itaalia ekspeaministri kohtuprotsessil.

Prokurör Antonio Sangermano ütles oma lõppsõnas, et prostituute hankisid Berlusconile tema äripartnerid. Lõbutüdrukutele andis peaminister raha või pakkus neile võimalusi karjäärialaseks edenemiseks, vahendas AFP.

Berlusconit süüdistatakse seksi ostmises 2010. aastal toona 17-aastaselt prostituudilt Karima El-Mahrougilt, keda tuntakse lavanime Ruby Südametemurdja järgi.

Miljardärist magnaati süüdistatakse samal protsessil ka oma ametivolituste kuritarvitamises, sest väidetavalt aitas ta El-Mahrougil pääseda vahi alt, kui too samal aastal pisivarguse eest kinni peeti. Prokuröride sõnul sekkus Berlusconi isiklikult, sest kartis, et tema suhe El-Mahrougiga saab vastasel juhul avalikuks.

Protsess algas Milanos 2011. aasta aprillis. Otsus peaks selguma sel kuul.

Berlusconi juhitud paremtsentristid said eelmise nädala Itaalia üldvalimistel ligi 30 protsenti häältest, mis tähendab, et ta on oma skandaalidele vaatamata riigi poliitikas endiselt võtmetegija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles