Hongkongi võime ootas verises korteris ees võigas üllatus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tai Kok Tsui linn.
Tai Kok Tsui linn. Foto: Wikipedia.org

Hongkongis leidis politsei verise korteri külmkapist abielupaari pead. Mõrva eest vahistasid võimud tapetute 29-aastase poja.

Politsei sõnas eile tehtud avalduses, et linna lähistel Tai Kok Tsuis leiti korterist mõningaid inimkeha tükke ja ohvriks on arvatavasti 64-aastane mees ja tema abikaasa, teatas uudisteagentuur AFP.

Tapetuteks on Hong Kongi ajalehe South China Morning Posti info kohaselt  64-aastane Chau Wing-kina ja 63-aastane Siu Yuet-yeena.

Nende pead leiti külmkapist, lisaks avastas politsei korterist käte ja jalgade tükke. Ülejäänud surnukehade osad on aga siiani kadunud. Mõrvakahtlusega võeti vahi alla paari 29-aastane poeg ja lisaks üks 35-aastane mees.

Paari kadumisest andis möödunud laupäeval teada nende vanim poeg, 29-aastase poja sõnul nägi ta aga vanemaid 2. märtsil ning nad olevat talle öelnud, et lähevad Mandri-Hiinasse turismireisile.

Üks kahtlusalustest on politseiallikate sõnul juba mõrva ka üles tunnistanud. Politsei sõnul tapeti abikaasad 1. märtsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles