Piltuudis: Ansip seisis Peterburi grupipildil Medvedevi kõrval

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Mari Kamps
Copy
Peterburi Läänemere foorumil osalenud regiooni peaministrite grupipildil seisavad esireas (vasakult): Jens Stoltenberg (Norra), Valdis Dombrovskis (Läti), Andrus Ansip, Dmitri Medvedev (Venemaa), Jyrki Katainen (Soome) ja Algirdas Butkevicius (Leedu).
Peterburi Läänemere foorumil osalenud regiooni peaministrite grupipildil seisavad esireas (vasakult): Jens Stoltenberg (Norra), Valdis Dombrovskis (Läti), Andrus Ansip, Dmitri Medvedev (Venemaa), Jyrki Katainen (Soome) ja Algirdas Butkevicius (Leedu). Foto: SCANPIX

Venemaal Peterburis aset ledinud Läänemeremaade nõukogu peaministrite nõupidamisel tehtud grupipildil seisis Vene peaministri Dmitri Medvedevi paremal käel Eesti valitsusjuht Andrus Ansip ja vasakul käel Soome peaminister Jyrki Katainen.

Veel mahtusid esiritta Norra valitsusjuht Jens Stoltenberg ja Läti peaminister Valdis Dombrovskis (Läti),  vastavalt esimene ja teine vasakult. Paremalt esimene on aga Leedu peaminister Algirdas Butkevicius (Leedu).

Märksõnad

Tagasi üles