Bostoni ülikoolilinnakus leidis aset tulistamisintsident

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseile teatati MIT ülikoolilinnakus liikunud kahtlust äratanud isikust, kes kandis kuulivesti ning kellel oli relv
Politseile teatati MIT ülikoolilinnakus liikunud kahtlust äratanud isikust, kes kandis kuulivesti ning kellel oli relv Foto: SCANPIX

USAs maineka Massachusetts Institute of Technology (MIT)  ülikoolilinnakus Bostoni lähedal leidis eile õhtul kohaliku aja järgi aset tulistamine.

MIT juhtkond edastas oma leheküljel üliõpilastele ja õppejõududele hoiatuse ning soovitas neil siseruumidesse jääda, kirjutab foxnews.com.

Senistel andmetel sai üks ülikoolilinnakut valvanud politseinik raskelt haavata ning  suri hiljem eluohtlike vigastuste tõttu.

Politsei edastas, et nad said teate tulistamise kohta kell 22.30 kohaliku aja järgi. Politseile teatati kahtlust äratanud isikust, kes kandis kuulivesti ning liikus ringi, relv käes.

Korrakaitsjad ei ole veel kahtlusalust tabanud. MIT leheküljel seisab, et politsei on ülikoolilinnaku ümber piiranud ning olukord on ikka ohtlik.

Kohaliku Cambridge`i politsei esindaja Dave Procopio sõnul rohkem ohvreid ei ole.

MITis õpib  umbes 11 000 üliõpilast.

Ülikollilinnakus juhtunut ei seostata selle nädala alguses Bostoni maratonil aset leidnud pommiplahvatustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles