Belgorodi veresauna tõttu otsitakse taga isa ja poega

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Politseinikud piirasid Belgorodis sisse piirkonna, kus võivad end varjata kuus inimest maha lasknud kurjategijad.

Esialgsete andmete järgi oli mehi kaks. Uurijad oletavad, et algselt plaanisid nad korraldada relvastatud röövi jahitarbeid müüvas kaupluses Ohhota, vahendas Interfax.

Juurdluskomitee teatel on üheks tagaotsitavaks Belgorodi elanik, kes 2012. aastal pääses vanglast vabadusse, vahendas RIA Novosti. Uudisteportaali Novostei Belgoroda andmetel on tegemist 31-aastase retsidivisti Sergei Pomazuniga.

Sotsiaalvõrgustiku VKontakt andmetel on tagaotsitavateks isa ja poeg, kelleks on Aleksandr Pomazun (sündinud 1957) ja Sergei Pomazun (sündinud 1981).

Tulistamine leidis aset Narodnaja tänaval maja nr 76 juures. Täpsustatud andmete järgi avasid kaks inimest kaupluses Ohhota tule, tappes kolm müüjat. Pärast seda tulistasid nad tänaval veel kolme inimest, kellest kaks said kohe surma. Kolmas, kelleks oli 16-aastane neiu, suri hiljem haiglas.

Uudisteportaali Lifnews andmetel tulistasid kurjategijad Saiga karabiinist, mille kaliiber on 7,62 millimeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles