Kasahstani president annaks pättidele malka

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasahstani president Nursultan Nazarbajev ülemöödunud aasta aprillis inauguratsioonitseremoonia ajal riigilipule suud andmas.
Kasahstani president Nursultan Nazarbajev ülemöödunud aasta aprillis inauguratsioonitseremoonia ajal riigilipule suud andmas. Foto: SCANPIX

Kasahstani president Nursultan Nazarbajev pooldab väiksemate korrarikkumiste korral ihunuhtluse rakendamist nagu seda tehakse Singapuris.

«Viskavad prügi kastist mööda! Singapuris saab selle eest 50 kepihoopi tagumiku pihta ja 500 dollarit trahvi. Vaat niiviisi tuleb kasvatada! Muud väljapääsu pole. Me ei tohi sallida mitte mingisuguseid seadusrikkumisi, kui raske see ka pole,» ütles president esmaspäeval arengunõupidamisel.

«Astanas on suurepärased spordirajatised, tulevad sinna ja lõiguvad istmeid! Almatõs anti käiku unikaalne metroo, seal soditakse ja kleebitakse nätsu! Selline on inimese kultuur, see näitab, et ta ei austa ehitajate tööd, ei austa iseennast. See tehti ju tema jaoks!» pahandas president.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles