Politsei tabas Belgorodi veresauna arvatava korraldaja

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lillemeri Belgorodis kaupluse Ohhota juures.
Lillemeri Belgorodis kaupluse Ohhota juures. Foto: SCANPIX

Belgorodis kuue inimese elu nõudnud veresauna korraldamises kahtlustatav Sergei Pomazun võeti kinni eile õhtul.

Transpordipolitsei kaks töötajat tabasid 31-aastase mehe kaubarongist, millega ta üritas pääseda välja ümberpiiratud tsoonist, vahendas Interfax.
Kinnivõtmisel vigastas Pomazun ühte politseinikest noaga ja mees toimetati haiglasse. «Viga sai major Juri Sedõhh, kes koos kaaslasega patrullis Belgorodi raudteejaamas,» teatas siseministeeriumi pressiteenistus.

Juurdluskomitee pressiteenistuse ametlik esindaja Belgorodi oblastis Jelena Kozõrjova rääkis hilisõhtul RIA Novostile, et kinnipeetav toimetati ülekuulamisele.

Kozõrjova lisas, et kahtlustatav peab läbima ka psühhiaatrilise ekspertiisi.

Pomazun viibib kohaliku politseijaoskonna ajutises uurimisisolaatoris. Talle esitatakse süüdistus ja valmistatakse ette dokumente vahi alla võtmiseks.

Selle nädala esmaspäeval avas Pomazun tule Belgorodi jahikaupade poes Ohhota, tappes kolm müüjat. Seejärel tulistas ta tänaval juhuslikke möödakäijaid, tappes kaks inimest ja haavates veel ühte. Viga saanud 16-aastane neiu suri hiljem haiglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles