Praha plahvatuspaiga lähedal avastati uus gaasileke

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praha plahvatuspaik.
Praha plahvatuspaik. Foto: SCANPIX

Praha südalinnas kärgatas esmaspäeva hommikul võimas gaasiplahvatus, politsei teatel sai kannatada 35 inimest, õnnetuspaiga lähedal avastati hiljem uus gaasileke, vahendas portaal češkeNoviny.

Hommikuses plahvatuses rängalt kannatada saanud hoone ümbruskonnast on inimesed evakueeritud ja liiklus ümber suunatud, ütles Praha politseiülem Martin Vondrasek.

Hommikuses plahvatuses sai viimastel andmetel vigastada 35 inimest. Seni pole rusudest ühtki ohvrit leidnud ning kadunud isikute kohta andmeid ei ole, kuid päästjad jätkavad otsinguid, ütles Praha linnapea Bohuslav Svoboda, kelle sõnul põhjustas plahvatuse gaasileke.

Plahvatus kärgatas Praha vanalinnas Vltava kaldapealse lähedal Divadelni tänava neljakordses majas, mille vahetus läheduses asuvad Rahvusteater ja Tšehhi Teaduste Akadeemia hoone.

Päästeteenistuse ülema Zdeněk Schwarzi sõnul viidi 30 kannatanut haiglasse, veel viiele anti kohapeal esmaabi. Ühegi vigastatu seisund pole eluohtlik.

Kannatanute seas oli kuus välismaalast Kasahstanist, Portugalist, Saksamaalt ja Slovakkiast. Ühe välismaalase seisund on raske.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles