11 aastat tagasi kadunud ameeriklanna «ärkas ellu»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brenda Heist
Brenda Heist Foto: SCANPIX

USAs Floridas Monroe maakonnas on uuesti «ellu ärganud» naine, kes 11 aastast tagasi ootamatult kadus.

Nüüd 53-aastane Brenda Heist kadus Pennsylvaniast  Lititz Borough´st 2002. aastal pärast seda, kui ta oli oma lapse kooli viinud, edastab AP.

Naisest jäi maha pesumasinatäis pestud, kuid kuivama panemata pesu. Ta auto leiti üsna kodu lähedalt.

Heistil ja ta mehel oli siis käsil abielulahutus. Naine oli enne kadumist saanud teada, et ta ei saa mehelt laste kasvatamiseks rahalist toetust.

Heist läks pärast lapse kooli viimist kohalikku parki,  kus ta tutvus uute inimestega.

Naise sõnul oli tegemist grupi mööda USAd reisinud kodutute hipidega ning ta liitus nendega. Nad elasid sildade all, kerjasid ning tegid tänavamuusikat.

Naise eksmehe palvel kuulutati Heist lõpuks kaks aastat pärast ta kadumist surnuks.

Mees abiellus hiljem uuesti ning on nüüd üsna tige, et ta eksnaine elus on. Mees sõnas ajakirjanikele, et naise kadumine tekitas probleeme eelkõige ta lastele.

Politsei kahtlustas esialgu, et Heisti kadumise taga on  ta mees. Hiljem vabastati meest kahtlusest.

Brenda Heist läks möödunud nädala reedel ise politseijaoskonda, kuna tema kohta oli välja antud arreteerimiskäsk. Ta teatas seal, kes ta on ning et ta on elanud valenime all.

«Naine sõnas, et ta on põgenemisest väsinud,» lausus politsei esindaja.

Heist olevat samuti öelnud, et palub andeks kõigilt neilt, kellele ta oma kadumisega meelehärmi valmistas ning ta on valmis oma lastega kohtuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles