Tamerlan Tsarnajevi surnukeha anti perekonna esindajatele

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auto, kus oletatavasti on Tamerlan Tsarnajevi surnukeha, tagurdab Dyer-Lake'i matusebüroo garaaži Põhja-Attleborough's.
Auto, kus oletatavasti on Tamerlan Tsarnajevi surnukeha, tagurdab Dyer-Lake'i matusebüroo garaaži Põhja-Attleborough's. Foto: Stew Milne/AP

Ameerika Ühendriikide ametnikud andsid Bostoni pommiplahvatuste korraldamises kahtlustatava Tamerlan Tsarnajevi surnukeha sugulaste esindajatele.

Nad said laiba kätte Massachusettsi kohtumeditsiini surnukuurist, vahendas AP. Selle toimetasid minema ühe matusebüroo ametnikud.

Varem oli Tsarnajevi lesk Katherine Russell väljendanud soovi, et surnukeha antakse mehe sugulastele.

Tsarnajevite onu Ruslan Tsarni, kes elab Marylandis, oli kinnitanud, et matuste korraldamisega tegeleb perekond. «Loomulikult võtab perekond surnukeha oma kätte. Meie teema seda. Meie teeme seda. Perekond on perekond.»

Tamerlan ja Džohhar Tsarnajevit kahtlustatakse pommiplahvatuste korraldamises Bostoni maratoni finišijoone juures 15. aprillil. Tookord hukkus kolm ja sai viga enam kui 260 inimest.

Tamerlan Tsarnajev sai surma politseinikega peetud tulevahetuses. Tema noorema venna võtsid politseinikud kinni.

Tamerlani surma ametlik põhjus selgus esmaspäeval, kuid seda hoitakse salajas kuni mehe surmatunnistus on tema lähedastele üle antud. CNNi andmetel võib see toimuda juba täna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles