Video: naabrimees jutustab naiste päästmisest Clevelandis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Clevelandis röövitud naiste naabruses elav Charles Ramsey rääkis, et ta oli just hakanud sööma Big Maci, kui kuulis karjumist.

Ta läks maja juurde ja nägi, et üks naine püüab meeleheitlikult majast välja pääseda. «Läksin verandale ja ta palus end välja aidata ning lisas, et on viibinud seal juba pikka aega,» jutustas mees.

Ramsey jutustas sellest, kuidas ta lõi sisse ukse alumise osa ja seejärel tuli majast välja naine koos väikse tüdrukuga. «Helista 911. Minu nimi on Amanda Berry,» jutustas ta.

Ramsey rääkis, et teadis inimröövis kahtlustatavat kutti hästi. Nad on koos koguni liha küpsetanud ja salsa muusikat kuulanud. Majas viibivatest naistest ja lapsest polnud ta aga midagi kuulnud.

Clevelandi linnapea Frank Jacksoni sõnul on selle loo juures mitmeid vastuseta küsimusi, kuid eks uurimine toob selgust. «Olen tänulik, et need kolm noort naist üles leiti ja et nad on elus.»

Berryt nähti viimati aprillis 2003. Gina DeJesus kadus 2004 ja Michelle Knight aastal 2002.
Knighti kadumine ei äratanud kohaliku meedia tähelepanu Berry ja DeJesuse juhtumite ajal. Tema vanaema Debora Knight rääkis ajalehele Plain Dealer, et mõned pereliikmed jõudsid tollal arvamusele, mis toetus politsei ja sotsiaaltöötajate oletustele, et Michelle lihtsalt jooksis kodust minema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles