Bensiini odavmüük ajas Lahti elanikel pea segi

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bensiinitankur
Bensiinitankur Foto: SCANPIX

Lahti Renkomäkis asuv Kärkkäineni bensiinijaam müüb terve tänase päeva mootoribensiini hinnaga 0,99 eurot liitri eest.

Odavmüük algas kell 8 ja see kestab 21ni. Kella 7.30 paiku oli huviliste moodustatud järjekord ligi kilomeetri pikkune. Esimesed neist saabusid enne kella 7.

Kolmandana oli järjekorras Markku Utriainen koos abikaasaga. Tund aega järjekorras seisnud mees rääkis Ilta-Sanomatele, et teenib hinnavahega 40 eurot. «Bensiini sobiv hind oleks üks euro,» lisas ta.

Jukka Kajander oli odava bensiini järjekorras hommikukohvi ja arvutiga. Ka tema jõudis tankuri juurde pärast tunnist ootamist. «Autosse mahub 60-70 liitrit. Teenin selle ettevõtmisega ligi 40 eurot,» arvutas ta.

Müüdava bensiini kogus on ühele ostjale piiratud. Maksimaalselt võib osta 100 liitrit ja see peab kõik mahtuma paaki, mitte kanistritesse.

Kõige enam saab teenida 63 eurot, kuna liiter 98E maksab Kärkkäineni jaamas tavaliselt 1,63 eurot. Täna aga maksavad kõik mootoribensiinid ja diisel 99 senti liitri eest.

Bensiinijaama juures on kümmekond inimest, kes juhivad autode liikumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles