Kansase politseinikud lasid maha lahtipääsenud lõvi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emalõvi
Emalõvi Foto: SCANPIX

USA Kansase osariigi politseinikud lasid eile maha 68-kilose emalõvi, kes loomaaia puurist lahti pääses, teatasid võimuesindajad.


Great Bendi loomaaias elanud 14-aastane emalõvi pääses lahti hoidja hooletuse tõttu, kes ukse lahti unustas. Külastajad evakueeriti kiiresti.

Loomaia juhataja Mike Cargilli kinnitusel andis ta loa looma tapmiseks pärast seda, kui ebaõnnestusid katsed teda kinni püüda ja lõvi muutus üha agressiivsemaks. Cargilli sõnul oli emalõvi juba varemalt tuntud agressiivse iseloomu poolest.

«Igal loomal on erinev iseloom,» ütles juhataja.

Great Bendi politsei lasi looma maha 20 minutit pärast põgenemist. Cargilli hinnangul sai loom silmapilkselt surma ega piinelnud.

Juhataja lisas, et uimastavate nooltega veterinaari ootamisele oleks kulunud veel 20 minutit ja oli oht, et lõvi võib loomaaia territooriumilt välja pääseda.

«Ma tean, et inimesed on pahased. Ma ise olen samuti ärritunud. Ma ei tulnud siia tööle selleks, et kasse tappa,» ütles juhataja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles