Carla püüab Sarkozy välisreiside tempot alla tõmmata

LETA/REUTERS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse president Nicolas Sarkozy abikaasa Carla Bruni-Sarkozyga 28. aprillil Madriidis.
Prantsuse president Nicolas Sarkozy abikaasa Carla Bruni-Sarkozyga 28. aprillil Madriidis. Foto: Reuters / Scanpix

Carla Bruni-Sarkozy ütles täna, et püüab oma presidendist abikaasa välisreiside tempot alla tõmmata, sest sooviks rohkem aega koos temaga veeta.


President Nicolas Sarkozy on teinud alates ametisseastumisest 2007. aastal kümneid välisreise, ta ei jätnud neid harvemaks isegi endise tippmodelli Carla Bruniga kurameerides ega temaga abielludes.

Möödunud aastal Sarkozy ametlikuks abikaasaks saanud Carla saadab meest reisidel harva, viimase 12 kuu jooksul on ta käinud vaid mõnel riigivisiidil.

«Mul on kahju, et aega on vähe,» ütles Bruni-Sarkozy ajakirja Le Figaro laupäevasele numbrile.

«Ma püüan meie välisreiside rütmi aeglustada... Kui ma sekkun, siis ainult selles küsimuses, kuidas me oma aega kasutame,» seletas presidendiproua ja kinnitas, et poliitilistesse otsustesse ei sega ta end iial.

Bruni-Sarkozy tunnistas, et talle teevad haiget rünnakud presidendile. «Ma kannatan tema pärast, kui need on ebaõiglased või alusetud, mida nad 90 protsendil juhtudest on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles