Video: torustikust välja saetud Hiina beebi kosub

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ida-Hiinas Zhejiangi provintsis Jinhuas kanalisatsioonitorustikust elusalt kätte saadud beebi nr 59 kosub kohalikus haiglas, vahendab Reutersi video.

Hiina meedias teatakse last number 59 all, kuna see on kirjas tema inkubaatoril.

Üks 25-aastane kuuekuuse lapse ema Wu Yun-ding jutustas, et tema oli seda lugu kuuldes ikka väga kurb. «Lapsevanemana olen ma siis, kui laps on haige, väga mures. Kuidas on kellelgi, kes on sünnitanud lapse, südant ta pärast maha jätta? Ma olen väga kurb.»

24-aastane üheaastase lapse isa Bi Che-nyi rääkis, et keegi ei viska ju ka vastsündinud kassipoegi ega kutsikaid tualettpotist alla. «See on väga julm. Ma arvan, et tal pidi mingi põhjus olema, sest ei saa olla nii julm.»

Hiina meedia kinnitusel leidsid politseinikud üles 22-aastase naise, kes on väikse poisi ema. Ajalehe Qianjiang Evening News andmetel ei tahtnud naine last tualetipotti visata, see olevat olnud õnnetus.

Noor naine, kes oli varjanud oma rasedust naabrite eest, oli läinud pesuruumi sünnitama. Laps oli pärast libisenud tal käest maha, kukkudes otse potti.

Naine tunnistas üles, et jäi rasedaks üheöösuhte tulemusel. Ta ei saanud aborti teha ja nii varjaski ta oma rasedust. Lapse isa keeldus end isaks tunnistamast, rääkis politsei esindaja ajalehele.

Naine ei soovinud last, kuid ei suutnud teda ka torustikku surema jätta ja teatas hoopis naabrile, et torustikust kostab lapse nuttu. Naaber oligi see, kes tuletõrjesse helistas.

Puijangi haigla ametnikud keeldusid täna lapse tervis kohta kommentaare andmast. NBC News kirjutas eile, et poisikese tervis on stabiilne ja prognoosid head ning seda vaatamata muljuda saanud peale, kätele ja jalgadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles