Kuveidis poodi Hawalli koletiseks kutsutud lastevägistaja

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silmus
Silmus Foto: SCANPIX

Kuveidi ametivõimud poosid täna üles egiptlase, kes oli mõistetud süüdi 17 alla 10-aastase lapse röövimises ja vägistamises, teatas riiklik süüdistaja.

33-aastane Hajjaj Saadi, kellele oli sooritatud kuritegude eest määratud koguni viis surmamõistvat otsust, kaebas veidi enne hukkamist, et pole Egiptuse valitsuselt mingit abi saanud, vahendas AFP ühe tunnistaja sõnu.

Saadi oli kohtus lükanud tagasi süüdistused Kuveidi avalikkust šokeerinud sariroimade sooritamise eest. Ta oli kõik omaks võtnud, sest talle avaldati survet.

Politseinikud võtsid Saadi kinni juulis 2007, kui ta kavatses minna Egiptusesse Luxorisse suunduvale lennukile. Kuveidis hakati teda kutsuma Hawalli koletiseks ja seda Kuwait City eeslinna tõttu, kus kuriteod aset leidsid.

Ametivõimude kinnitusel tunnistas Saadi end süüdi 17 poisi ja tüdruku tapmises. Mees oli meelitanud lapsed katusele pealinnast 12 kilomeetrit lõunasse jäävas piirkonnas, kus peamiselt elavad välismaalased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles