Facebookis reklaamib end rohkem kui miljon ettevõtet

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebook.
Facebook. Foto: SCANPIX

Facebooki esindaja Dan Levy teatas teisipäeval blogis, et suhtlusvõrgustikus reklaamib ennast nüüd rohkem kui miljon ettevõtet.

«Täna ma tahan tänada kõiki neid Facebooki nimel, neid rohkem kui miljonit aktiivset reklaamiandjat ja eriti neid, kes on läbi raskuste meie toetajateks jäänud,» kirjutas Levy.

Suhtlusvõrgustikul on praegu rohkem kui 1,1 miljardit kasutajat.

Facebooki kasum ja kasutajate arv kasvasid esimeses kvartalis võrreldes eelmise aasta sama ajaperioodiga, teatasid maikuus ettevõtte esindajad. Firma tootis esimeses kvartalis 219 miljonit dollarit kasumit, kui eelmisel aastal oli vastav tulemus 205 miljonit dollarit. Facebooki käive kasvas samal ajaperioodil 40 protsenti 1,46 miljardi dollarini.

Suhtlusvõrgustiku kasutajate arv kasvas samuti 23 protsendi võrra. Facebook teatas igakuiste aktiivsete kasutajate arvuks 1,11 miljardit, kellest 751 miljonit kasutab suhtlusvõrgustikku mobiilseadmete kaudu.

Üle-eelmises kvartalis oli Facebooki kasum veel mõningases languses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles