Pakistani idaosas sai pommiplahvatuses surma neli ja viga 47 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahore linnas toimunud plahvatuse sündmuskoht
Lahore linnas toimunud plahvatuse sündmuskoht Foto: SCANPIX

Pakistani idaosas asuvas Lahore linnas kärgatas laupäeval plahvatus toiduturul, surma sai neli ja vigastada 47 inimest, teatasid võimuesindajad.

Plahvatus kahjustas mitmeid poode.

"Pomm oli paigaldatud ilmselt kuskile tänavale. Neli inimest sai surma ja 47 vigastada. Haavatud toimetati erinevatesse haiglatesse, mitmed neist on kriitilises seisundis," ütles politsei vanemametnik Zulfiqar Hameed.

"Mõistame selle rünnaku hukka ja andsime meedikutele korralduse anda haavatutele tasuta arstiabi," ütles provintsi rahandusminister Mujtaba Shujaur Rehman.

Rehmani täpsustuse kohaselt lõhkes pomm restorani ees, kus inimesed olid parajasti õhtustamas. Ministri kinnitusel oli ohvrite seas mitmeid lapsi.

Keegi pole rünnaku eest esialgu vastutust võtnud. Lahores on viimastel kuudel olnud võrdlemisi rahulik võrreldes teiste suuremate linnadega, kus etniline ja usuvägivald on nõudnud hulgaliselt ohvreid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles