Zimmerman päästis autoõnnetusse sattunud perekonna

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Zimmerman
George Zimmerman Foto: SCANPIX

Pärast mustanahalise teismelise tapmise eest õigeksmõistmist end varjanud George Zimmerman aitas möödunud neljapäeval päästa autoõnnetuse tagajärjel sõidukisse lõksu jäänud perekonna, teatas politsei eile.

Zimmerman oli üks kahest mehest, kes läksid neljapäeval appi Dana ja Mark Gerstle’le ning nende kahele lapsele pärast seda, kui nende auto Floridas Sanfordis teelt välja sõitis ja üle katuse rullus, vahendab ABC News.

Autoõnnetus juhtus umbes poole kilomeetri kaugusel kohast, kus Zimmerman möödunud aasta veebruaris Trayvon Martinit tulistas.

Selleks ajaks, kui politsei sündmuspaigale saabus, olid kaks inimest, Zimmerman nende hulgas, perekonna kummuli paiskunud autost välja aidanud, lausus politsei. Õnnetuses keegi vigastada ei saanud.

Ametivõimude sõnul polnud Zimmerman õnnetuse tunnistaja ning lahkus pärast politseinikega kõnelemist.

See oli teadaolevalt esimene kord, mil Zimmermani on pärast 13. juulit nähtud. Zimmermani süüdistati möödunud aasta veebruaris Trayvon Martini tapmises, kuid vandekohus otsustas, et tegu oli enesekaitsega ning mõistis ta õigeks.

Õigeksmõistmine põhjustas kõikjal USAs meeleavaldusi ning Zimmermani advokaatide sõnul on mees palju tapmisähvardusi saanud. Advokaadid ütlesid, et väljaspool kodu kannab ta kuulikindlat vesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles