Romantikareis Baltic Princessil nurjus topelt väljamüüdud kajuti tõttu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turu-Stockholmi liinil sõitev Baltic Princess.
Turu-Stockholmi liinil sõitev Baltic Princess. Foto: Peeter Langovits

Tallink Silja reisiparvlaeval Baltic Princess 28. pulma-aastapäeva veetnud paari intiimse hetke rikkus ära oma uksekaardiga kajutisse sisenenud võõras inimene.

Selgus, et üks ja sama kajut oli müüdud välja kaks korda, vahendab iltasanomat.fi.

«Olime just läinud oma kajutisse. Oli pulma-aastapäev ja meie olime nii intiimses olukorras kui vähegi võis. Siis sisenes kajutisse oma uksekaardiga võhivõõras inimene, kes oli sama jahmunud kui meiegi. Sellega oli romantiline laevareis lõppenud,» jutustas nördinud mees.

Osapooled läksid juhtunu lahendamiseks infopunkti. Abielupaar võis oma kajutisse edasi jääda, võõrale inimesele anti aga uus kajut. Mehe kinnitusel oli pulmareis aga rikutud.

«Kogu ülejäänud reisi olime kikivarvul, et millal küll järgmine inimene meie kajutisse võib siseneda. Hüvituseks ja kompensatsiooniks saime kinkekaardi, aga see oli niisugune kinkekaart, mida saab ka marketitest näiteks pärast 50-eurose ostu sooritamist,» jutustas mees.

Tallink Silja tunnistas oma eksimust. «Juhtus jah niisugune lugu. Turus oli tekkinud registreerimissüsteemis viga. Siin oli inimlik eksitus. Inimeste registreerimine kajutisse tehti ära käsitsi ja pärast unustati see arvutisüsteemi sisse kanda. Oli vaid see üksik juhtum,» jutustas Tallink Silja pressiülem Marika Nöjd.

«Väga kurb ja ebameeldiv, et niisugune asi juhtus. Neil oli veel pulmapäevasõit. Lahendamise juhtunu laeval ära ja hüvitasime vastavalt meie normaalsele tavale,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles