Soome jaanipidustused on nõudnud juba mitu elu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanituli.
Jaanituli. Foto: Peeter Langovits

Soome jaaninädalavahetus on nõudnud juba mitu inimelu, eile õhtul uppus kolm eakat meest.

Pohjanmaal Luodos uppus ujuma läinud eakas mees, elustamine ei andnud tulemusi. Teine vanur uppus Ida-Uusimaal, kus 75-aastane mees oli otse saunast ujuma tormanud. Ohvri laip leiti veest vaid mõne meetri kaugusel rannast. Kolmas, 70-aastane, mees uppus Satakunta maakonnas asuvas Ulvilas, tema surnukeha avastati rannast veidi enne keskööd.

Puhkenud on ka mitmeid hoone- ja maastikupõlenguid, kuid nendes keegi surma pole saanud, teatasid päästetöötajad. Küll aga on juhtunud hulk raskeid liiklusõnnetusi.

Põhja-Pohjanmaal Pyhännäl kihutas noor mees teelt välja eile varahommikul ja sai kohapeal surma. Põhja-Karjalas asuvas Liperis põrkasid kokku kaks sõiduautot, surma sai üks ja vigastada viis inimest. Kesk-Pohjanmaal Lestijärvel hukkus naine, kui kaotas sõiduki üle kontrolli ja masin paiskus vastu kivi.

Nokia Pirkanmaal pussitati üleeile õhtul surnuks 60-aastane mees. Tapmises kahtlustatakse 27-aastast naist, kelle korrakaitsjad on ka kinni pidanud.

Politseinike hinnangul on pidustused siiani siiski üsna rahulikult möödunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles