Vene ametnik: Eesti valitsus peaks tegelema tähtsamate asjadega

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa lipp.
Venemaa lipp. Foto: SCANPIX

Venemaa siseministeeriumi ametnik Mihhail Aleksandrov kommenteeris järjekordset riigireeturi tabamist Eestis soovitusega, et Eesti valitsus peaks tegelema tähtsamate asjadega.

Eesti-Vene suhetele juhtunu Aleksandrovi hinnangul eriti mõju ei avalda, kuna need on niigi madalseisus, vahendab ERR Uudised Kommersanti.

Aleksandrov tõi välja, et see on viimase nelja aasta jooksul kolmas kord, kui nn Vene agent on tabatud ja väitis, et Eesti on ise segatud «mitmesse suurde luureskandaali», viidates parvlaeva Estonia uppumisele ja Eerik-Niiles Krossi väidetavale seosele Arctic Sea kaaperdamisega.

Aleksandrov ütles, et Eesti on Vene luurajate jahtimisel üks aktiivsemaid riike Ida-Euroopas ja seda võib tegususelt selles valdkonnas Poolaga võrrelda.

«Tõtt-öelda peaks Eesti valitsus tegelema riigile kasulikumate asjadega, sest vastupidiselt Poolale on Eesti majandus praegu väga õnnetus seisus,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles