Vene armee hakkab oma rahvusvahelist kuvandit parandama

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa asekaitseminister Anatoli Antonov
Venemaa asekaitseminister Anatoli Antonov Foto: SCANPIX

Venemaa asekaitseminister Anatoli Antonov ütles täna, et kaitseministeeriumi rahvusvahelise tegevuse eesmärgiks on välismaal Vene relvajõududele positiivse kuvandi loomine.

«Viimasel ajal on Vene kaitseministeerium suurendanud rahvusvahelist tegevust: viimase kümne päeva jooksul on kaitseminister Sergei Šoigu kohtunud oma välismaa kolleegidega neli korda,» ütles Antonov uudisteagentuurile ITAR-TASS.

«See on osa kaitseministeeriumi strateegiast, mille eesmärgiks on muuta Venemaa Föderatsiooni Relvajõudude kuvandit lääne silmis, luua soodsad poliitilised ja muud tingimused, mis aitavad meil efektiivselt ja õigel ajal ellu viia ülemjuhatajalt tulevaid käske.»

Antonov meenutas ajakirjanikele, et kaitseminister kohtus Vietnami, Saksamaa, Itaalia ja USA kolleegidega.

«Me oleme huvitatud sõjaväe uuendamisest ja sõjalistehnilisest koostööst ning sõjalisi reforme puudutavast infost näiteks Lääne-Euroopas. Me oleme huvitatud, kuidas NATO kolleegid lahendavad ebapiisava rahastuse tingimustes lahinguvalmiduse probleeme,» sõnas Antonov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles