Poola jalgpallifännid kaklesid mehhiklastega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallifännid märatsemas.
Jalgpallifännid märatsemas. Foto: SCANPIX

Poola politseinikud jätkavad täna ülekuulamisi, selgitamaks, mis põhjustas eile riigi põhjaosas Gdynia rannas jalgpallifännide ja Mehhiko meremeeste kakluse.


Pealtnägijate sõnul oli rannas sadu õhtul kohaliku Arka Gdyniaga mänginud Ruch Chorzow klubi fänne. Iga umbes 30 fänni kohta oli seal üks Gdyniasse saabunud Cuauatemoci-nimelise laeva meeskonnaliige, kirjeldasid nad.

«Fännid käitusid kohutavalt,» rääkis üks sealviibinu Radio Gdanskile. «Nad lasid järjepidevalt paukrakette ja laulsid fašistlikke laule. Loomulikult mitte keegi ei reageerinud.»

Kakluse käigus purustasid jalgpallifännid meremeeste peade pihta ka pudeleid. Ühe pealtnägija sõnul ei saabunud 50 minuti jooksul keegi tüli lahutama.

Lõpuks tulid sinna nii politsei kui neli kiirabiautot. Mõned meremehed loobusid poolakate arstiabist, öeldes, et neil on laeval oma arstid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles