Türgi rannalised ründasid vetelpäästjaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rand Türgis.
Rand Türgis. Foto: SCANPIX

Istanbulis peeti kinni kolm inimest, keda kahtlustatakse Şile rannas vetelpäästepunkti ründamises pärast seda, kui ujujate seltskonda hoiatati uppumisohu eest, kirjutab uudisteagentuur Doğan.


Vetelpäästjad üritasid takistada seltskonda vette minemast mõned tunnid pärast seda, kui sealt tõmmati välja kahe samas rannas uppunud teismelise surnukehad. Hoiatatavad reageerisid aga ootamatult teravalt ja ründasid vetelpäästepunkti, purustades selle aknad.

Politsei pidas kinni kolm inimest, keda kahtlustatakse rünnakus osalemises. Väike rüselus tekkis ka siis, kui vetelpäästjad läksid politseiauto juurde, kuhu kinnipeetavad olid viidud.

Pärast juhtunut sündmuspaika külastanud Şile linnapea Can Tabakoğlu ütles ajakirjanikele, et ka varem on samasuguseid intsidente juhtunud ja nende põhjuseks on vetelpäästjate liiga vähene turvatus.

Şile Ayazma rand kuulub Istanbul linnavalitsusele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles