Jacksoni perekond soovib uut lahkamist

LETA/REUTERS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Arvatavalt südameatakki surnud popstaar Michael Jacksoni perekond laseb laulja surnukeha eraekspertidel uuesti lahata, Los Angelese politsei kuulas laupäeval uuesti üle staari arsti.


Jacksoni isa Joe Jackson tegi laupäeval avalduse, milles kutsus laulja miljoneid austajaid mitte meelt heitma, sest ta elab edasi teist igaühe südames. Perekond soovib korraldada ametliku lahkamise järel veel ühe lahkamise, kuna levivad kuuldused, nagu oleks 50-aastasel lauljal kujunenud sõltuvus tugevatest valuvaigistitest.

Jacksoni isiklik arst Texase kardioloog Conrad Murray, kes viibis laulja juures, kui see neljapäeval oma üürivillas kokku varises, võttis endale politseiküsitlusteks advokaadi.

«Doktor Murrayd peetakse Michael Jacksoni surma puudutavate asjaolude tunnistajaks, ta ei ole kahtlusalune,» kinnitas Houstoni advokaadifirma Stradley, Chernoff & Alford avalduses. «Advokaat palgati tagamaks, et politseiuurimine viidaks läbi vastavalt seadustele.»

Ajakirjanduse teatel manustati Jacksonile veidi enne südame seiskumist narkootilist valuvaigistit Demerol.

Reedesel ametlikul lahkamisel ei õnnestunud laulja surma põhjust kindlaks teha, toksikoloogiliste analüüside tulemuste selgumiseks võib kuluda kuni kuus nädalat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles