Austraalias viis krokodill pealtvaatajate silme all noormehe kaasa

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastane harikrokodill.
Aastane harikrokodill. Foto: SCANPIX

Põhja-Austraalias haaras krokodill vähemalt 15 pealtvaatajate silme all hambusse 24-aastase mehe, kes koos sõbraga üle jõe ujus, ütles politsei täna hommikul.
 

Põhjaterritooriumi politsei sõnul oli kadunuks jäänud mees eile Mary jõe ääres seltskonnaga pidutsedes otsustanud üle jõe ujuda.

«Nad vaatasid, kuidas ta üle ujus,» vahendas politseinik Geoff Bahnert AFP-le. «Ja siis nägid nad teda krokodilli lõugade vahel.»

Sündmuspaigale kutsutud politsei otsis meest, kuid tulutult. Otsingud jätkuvad täna, ütles Bahnert ja lisas, et suurim krokodill, keda lähikonnas nähti, lasti igaks juhuks maha.

Jõeäärse rahvuspargi esindaja rõhutas, et vette hüpanud mehed eirasid krokodillide eest hoiatavaid silte.

«Me räägime kõigile, et jõgi on krokodille täis. See on üks tihedaima asustusega jõgesid Territooriumil, iga paari kilomeetri tagant on mõni krokodill,» ütles Erin Bayard ajakirjanikele.

Austraalia troopilises põhjaosas elavad harikrokodillid võivad kasvada kuni seitsme meetri pikkuseks ja kaaluda üle tonni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles