Clevelandi inimröövija Ariel Castro on surnud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariel Castro
Ariel Castro Foto: SCANPIX

USA Ohio osariigi võimude sõnul on Clevelandis naisi röövinud ja neid pikka aega vangistuses hoidnud Ariel Castro surnud.

Selle aasta juulis inimröövide ja vägistamiste eest tuhandeks aastaks trellide taha mõistetud Castro leiti eile kell 21.20 kohaliku aja järgi oma kongist surnuna, edastabcnn.com.


Vangla töötajad püüdsid Castrot elustada, kuid see ei õnnestunud.

Ta toimetati haiglasse, kus ta surnuks tunnistati.

Vangla esindaja JoEllen Smithi sõnul oli Castro surm enesetapp.

Castro röövis ajavahemikul 2002 – 2004 kolm naist Amanda Berry, Gina DeJesuse ja Michelle Knighti, keda ta hoidis oma majas vangis, kasutas nende peal vägivalda ning kasutas neid seksuaalselt ära. Üks naistest, Amanda Berry sünnitas Castrole lapse.

Naiste röövimine tuli päevavalgele, kui üks Castro naabritest kuulis appihüüdu. Ta läks vaatama ja leidis eest Berry, kes palus helistada politseisse.

Clevelandis Seymour Avenuel asunud Castro maja ristiti Õuduste majaks ning võimud lasid selle augusti alguses maha lõhkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles