ManU näidismäng sattus plahvatuse tõttu küsimärgi alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney täna Kuala Lumpuris.
Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney täna Kuala Lumpuris. Foto: AFP / Scanpix

Inglismaa jalgpallimeistri Manchester Unitedi sõit Indoneesiasse on kahtluse all, kuna hotelli, kus meeskond pidi alates homsest ööbima, tabas täna varahommikul pommiplahvatus.


Vähemalt üheksa inimest sai surma ja 42 vigastada pärast Ritz-Carltoni ja JW Marriotti luksushotellide lähedal Jakartas aset leidnud terrorirünnakut, vahendas

Bloomberg

.

United pidi plaanide kohaselt Jakartasse jõudma homme ning Unitedi esindaja sõnul võidakse otsus Indoneesiasse reisimise osas välja kuulutada täna Kuala Lumpuris antaval pressikonverentsil.

18-kordne Inglise meister lendas täna Suurbritanniast Malaisia pealinna, kus kohtub homme Malaisia liiga mängijate esindusega ning pidi seejärel lendama õhtul Jakartasse, kus esmaspäeval leiab aset näidismäng Indoneesia all-star meeskonnaga.

Indoneesia sats peatus rünnaku alla sattunud Marriottis, kuid ei saanud plahvatuses viga seetõttu, et meeskond viibis parajasti treeningul. Jalgpallurid on nüüd edasi sõitnud teise hotelli.

Enam kui pooled Unitedi 333 miljonist fännist on klubi hinnangul Aasiast pärit ning 12 miljonit neist elavad Indoneesias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles