Pihikurebijate kirjastaja sihib «Videviku» austajaid

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Videviku» raamatutele veelgi populaarsust lisanud samanimelises filmis mänginud Taylor Lautner, Kristen Stewart ja Robert Pattison MTV filmiauhindade galal.
«Videviku» raamatutele veelgi populaarsust lisanud samanimelises filmis mänginud Taylor Lautner, Kristen Stewart ja Robert Pattison MTV filmiauhindade galal. Foto: AP / Scanpix

Juba 60 aastat paljude naiste meeli n-ö pihikurebija tüüpi armastusromaanidega rõõmustanud Harlequini kirjastus püüab nüüd uue Harlequin Teen sarja raamatutega võita nende teismeliste tähelepanu, kelle meeli on vallanud Stephanie Meyeri «Videviku» sari, kirjutab ajaleht USA Today.

USA Today teatel on Harlequin üks neist kirjastajaist, kelle raamatutelt on tähelepanu ära tõmmanud noorte naiste seas Harry Potteri edu korranud «Videviku» vampiiriromaanid.

«Seal on raamatud, mis on kirjutatud just «Videviku» lugejaile,» lubasuue sarja kohta Harlequini esindaja Natashya Wilson. Selle avab 28. juulil ilmuv Rachel Vincenti «My Soul to Take», mille kangelannaks on tütarlaps, kes suudab ette aimata inimeste surmasid. 25. augustil lisandub Gina Showalteri «Intertwined», kus tegutsev nelja hingega teismeline poiss tunneb vastupandamatut tõmmet vampiiriprintsessi poole.

USA Today teatel on mitmed teised kirjastused – sealhulgas HarperTeen ja Razorbill – juba asunud välja andma raamatuid üleloomulike jõududega teismeliste armulugudest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles