Sarkozy esindaja: presidendi enesetunne on hea

Mari Kamps
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicolas Sarkozy (keskel) jooksurajal
Nicolas Sarkozy (keskel) jooksurajal Foto: Reuters / Scanpix

Prantsuse president Nicolas Sarkozy tunneb end pärast eilset terviseriket hästi ja peaks juba täna haiglast koju saama.


Sarkozy enesetunne on hea, kinnitas presidendikantselei ülem Claude Gueant AFP-le. Ametlikel andmetel oli tegemist uitnärvi (nervus vagus) väikse probleemiga.

54-aastase president varises eile pärast sörkjooksu kokku Versailles' palee lähistel, vahendas AFP. Sõjaväehelikopter toimetas riigipea pärast juhtunut Val de Grace'i haiglasse.

«Temaga on kõik korras. Ta on näljane. Ta esitab kaebusi. Kõik läheb hästi,» rääkis RTLile jurist ja Sarkozy liitlane Patrick Balkany pärast vestlust Gueant'i ja esimese leedi Carla Bruni-Sarkozyga.

«Carla rahustas meid kohe...tegemist on mööduva nähtusega. President peab enda eest rohkem hoolitsema, töötama väiksema pingega ja sööma veidi rohkem,» lisas Balkany, süüdistades juhtunus presidendi hiljutisi pingutusi kaalus maha võtta.

Sarkozy näeb välja pigem Tour de France'il sõitva jalgratturina kui presidendina, naljatas Balkany.

Presidendikantselei kinnitusel riigipea homseks kavandatud külaskäik Normandias asuvasse Mont Saint Micheli kloostrisse ära ei jää.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles