Indoneesiat raputas tugev maavärin

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Padangile. Geoloogid ennustavad, et ühel päeval võib see ligi miljoni elanikuga linn maavärinas täielikult puruneda.
Vaade Padangile. Geoloogid ennustavad, et ühel päeval võib see ligi miljoni elanikuga linn maavärinas täielikult puruneda. Foto: Reuters / Scanpix

Lääne-Sumatrat raputas täna kohaliku aja järgi kell 14.38 6,9-magnituudine maavärin, praegu teateid kahjudest pole, vahendab uudisteagentuur AFP.

Maavärina epitsenter asus 43 kilomeetrit Siberuti saarest kagus 32 kilomeetri sügavusel.

Indoneesia geofüüsika agentuuri esindaja Suhajarno teatel pole neile saabunud teateid kahjudest ega vigastatutest. «Me püüame jätkuvalt saada infot olukorrast, sest suhtlus on keeruline,» rääkis ta. «Inimesed Sumatra Padangi ja Sibolga linnades on paanikas.»

«Siberut pole nii arenenud nagu suurlinnad, kuid sellise magnituudiga võivad tugeva vundamendita telliskivimajad kokku variseda,» rääkis Suhajarno. «Me püüame jätkuvalt saada kontakti oma sealsete ametnikega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles