Angola reklaamibüroo muutis Simpsonid mustanahalisteks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustanahalised Simpsonid.
Mustanahalised Simpsonid. Foto: chortle.co.uk

Angola reklaamiagentuur on andnud USA joonisseriaali peakangelasele Homer Simpsonile ja tema perele uue välimuse - muutnud nad mustanahalisteks.


Enam kui 90 riigis nähtava sarja tegelased on alati olnud kollase nahaga, kuid Luanda reklaamiagentuur Executive Centre otsustas nad Aafrika digiteleteenuse DSTV reklaamimiseks pruuniks võõbata, vahendas

Reuters

.

Homer, Marge, Lisa, Maggie ja Bart kannavad DSTV promovideos aafrikapäraseid rõivaid ning pere elutuba sisustavad kaks suurt kõlarit. Lisa juuksed on muudetud afropatsideks ning isegi Homeri lemmikõlu Duff on asendatud Angola Cucaga.

Diivani kohal oleval pildil on laeva asemel näha savannimaastik.

Executive Centre'i loovjuht Antonio Pascoa ütles, et ettevõtte eesmärk oli kohandada tüüpilise Ameerika keskklassi pere paroodia Angola oludele: «Kui inimestele see ei meeldi, siis pole neil Simpsonite nautimiseks piisavalt hea huumorisoon.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles