Eesti suursaadik Prantsusmaal andis üle volikirja

Oliver Tiks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Rava
Margus Rava Foto: Peeter Langovits

Eesti Vabariigi suursaadik Prantsuse Vabariigis Margus Rava andis eile president Jacques Chiracile üle oma volikirja.

Volikirja üleandmise tseremooniale järgnenud vestluses tõdesid pooled, et Eesti ja Prantsusmaa kahepoolsed suhted on väga head ning leidsid, et üha rohkem on rahvusvahelises koostöös teemasid, kus Eesti ja Prantsusmaa on ühisel meelel, teatas välisministeerium.

President Chirac tunnustas Eesti kiiret majanduslikku arengut ja suurt majanduskasvu.

Samuti puudutati Eesti eruoga liitumise teemat. Suursaadik Rava kinnitas, et Eesti peab kinni euroga liitumise reeglitest ja selgitas eurole ülemineku edasi lükkumise asjaolusid.

Eesti suursaadik ja Prantsusmaa president vahetasid veel mõtteid Põhiseaduse leppe ja selle tuleviku üle.

Suursaadik Rava tänas Prantsusmaa presidenti abi ja toetuse eest Eesti saatkonna maja küsimuse lahendamisel.

Margus Rava sündis 1964. aastal Tallinnas. 1989. aastal lõpetas ta Tallinna Polütehnilise Instituudi elektroonikainsenerina ning 1992. aastal Eesti Diplomaatide Kooli.

Diplomaatilisel tööl on suursaadik Rava alates 1991. aastast, mil ta asus tööle välisministeeriumi pressi- ja infoosakonnas.

Aastatel 1994-1997 töötas Margus Rava poliitikadiplomaadina Eesti saatkonnas Riias, aastatel 2000 - 2002 oli Rava majandusdiplomaat Eesti saatkonnas Londonis.

2002 - 2006 oli Margus Rava välismajanduse ja arengukoostöö osakonna peadirektor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles