Jaycee Dugardi röövijat kahtlustatakse veel kolme tüdruku kadumises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phillip Garrido
Phillip Garrido Foto: AP / Scanpix

Lähiajal võidakse 1991. aastal Jaycee Dugardi röövinud Phillip Garridole veelgi süüdistusi esitada, kuna kahtlustatakse, et ta võib olla veel kolme tüdruku kadumise taga.

Juhtumi uurijad kahtlustavad, et Garrido võib olla seotud ka üheksa-aastase Michaela Garechti, 13-aastase Ilene Mishelhoffi ja nelja-aastase Amnda Campbelli kadumisega, kirjutab The Sun.

Kõik tüdrukud jäid kadunuks Garrido majast kümne kilomeetri raadiuses.

Kõik kadumisjuhtumid leidsid aset pärast seda, kui mees pääses 1988. aastal vanglast ennetähtaegselt. Garridole määrati vägistamiste ja inimröövide eest 50 aasta pikkune vanglakaristus, kuid ta istus ainult kümme aastat.

«Michaela kadus kolm kuud pärast seda, kui Garrido oli vanglast pääsenud. Tüdruk oli oma kodu lähedale poodi läinud, kuid koju tagasi ta ei jõudnud,» sõnas uurija.

Ilene kadus kaks kuud Michaelast hiljem, leiti ainult ta seljakott.

Kuus kuud pärast Jaycee röövimist jäi kadunuks nelja-aastane Amanda, kes oli jalgrattaga sõitmas. Tüdruku jalgratas leiti hiljem linna lähedaselt tühermaalt.

Kõik ohvrid elasid Garrido elukohast 60 kilomeetri raadiuses. El Dorado politsei esindaja kinnitas, et kõik tüdrukud kadusid samal viisil nagu Jaycee.

«Üles on kerkinud küsimus, kas nende kadumise taga on samuti Phillip Garrido,» sõnas politsei esindaja.

Politsei uurib ka Garrido seotust 1990. aastatel tapetud prostituutide juhtumitega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles