DN: seoses raharööviga pidas politsei kinni kolm meest

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raharöövlid kasutasid transpordivahendina kopterit Bell 206 JetRanger, mis hiljem maha jäeti.
Raharöövlid kasutasid transpordivahendina kopterit Bell 206 JetRanger, mis hiljem maha jäeti. Foto: SCANPIX

Rootsi politsei on seoses eelmisel nädalal aset leidnud Västberga raharööviga pidanud kinni kolm inimest, kirjutab tänane Dagens Nyheter (DN).


Arvatav kopteripiloot (34) võeti kinni Arlanda lennujaamas, kus ta ootas oma Hispaania-lendu. Ajalehe Aftonbladet andmetel oli mees kavatsenud välismaal viibida ühe nädala.

Kahtlusalune on töötanud mitme telekompanii teenistuses. Oma töö kaudu on ta kohtunud  Rootsi avaliku elu tegelastega, teiste hulgas ka peaministri Fredrik Reinfeldtiga.

Ülejäänud kaks meest, 38- ja 36-aastase, pidas politsei kinni Stockholmi keskosast. Vanem meestest on pärit Serbiast. Talle kuulub Rootsi pealinna trendikas kohvik ja vähemalt üks restoran.

Noorem meestest on pärit Türgist. Aftonbladeti väitel on tal olemas varasem kuritegelik taust.

Kolmiku liikmed on politsei väitel ammused tuttavad ja väga head sõbrad.

Rootsi meedia andmetel on kopterijõuguga seotud ka üks 31-aastane võitluskunste harrastav mees, kes on samuti väidetavalt kinni peetud. Politsei pole seda informatsiooni kinnitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles