Leedu kuulutas topeltmõrvari rahvusvaheliselt tagaotsitavaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu lipp
Leedu lipp Foto: Reuters / Scanpix

Leedu kuulutas esmaspäeval aset leidnud Kaunase topeltmõrvas kahtlustatava Drasius Kedyse rahvusvaheliselt tagaotsitavaks.


Leedu politseiameti teatel teevad õiguskaitseorganid koostööd teiste riikide kolleegidega.

Kedyst kahtlustatake Kaunase ringkonnakohtu kohtuniku Jonas Furmanaviciuse tapmises või tapmises osalemises, keda ta oli eelnevalt süüdistanud pedofiilias, samuti oma endise elukaaslase Violeta Naruseviciene õe tapmises.

Prokuröride sõnul leiti tapetud naise surnukeha kõrvalt Kedyse vanemate majast kadunud püstol. Seni ei ole leitud Winchesteri püssi, mis kadus koos püstoliga.

Kohtunik lasti maha hetkel, mil ta oma Mercedesel tööle suundus. Tema tee blokeeris teine sõiduk ning kui kohtunik autost väljuda üritas, tehti tema pihta vähemalt neli lasku.

Politsei kahtlustuse kohaselt tulistati vanast valgest väikebussist Volkswagen Transporter. Sõiduk leiti esmaspäeval Kaunase lähistelt Noreikiškesi külast. Raadiojaama Lietuvos radijas teatel kinnitavad pealtnägijad, et Kedysel oli kaasosaline, nad hülgasid bussi ja istusid teise sõidukisse.

Kedys süüdistas Furmanaviciust oma viieaastase tütre seksuaalses ahistamises. Laste õiguste voliniku Rimante Šalaševiciute kinnitusel tüdruku julgeolekut turvatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles