Ohios leiti süüdimõistetud vägistaja majast kuus laipa

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ohios leiti süüdimõistetud vägistaja majast kuus laipa.
Ohios leiti süüdimõistetud vägistaja majast kuus laipa. Foto: Reuters / Scanpix

Ühendriikides Ohio osariigis Clevelandi linnas asuvast majast leiti vähemalt kuus laipa, teatas laupäeval politsei.


Varem vägistamise eest vangis istunud 50-aastane Anthony Sowell vahistati värske tagaotsimiskäsu alusel laupäeval, õõvastav leid tehti tema kodu läbiotsimisel, vahendas BNS välisagentuuride teateid. 

Politseiametnike kirjelduse kohaselt olid surnukehad tugevasti lagunenud ja tapetute arvu ning muude üksikasjade kohta oodatakse koroneri kinnitust.

Politseiseersant Michael McGrathi sõnul leiti esimesena kahe naise surnukehad. Mõned laipadest paistavad olevat olnud hoones vähemalt kuus kuud.

Koronerilt saadud esialgse informatsiooni kohaselt on vähemalt kaks ohvrit mustanahalised naised.

Politseileitnant Thomas Stacho ütles, et Sowelli maja otsiti läbi, sest ta oli peamine kahtlusalune järjekordses vägistamisjuhtumis. Mees ise aga vahistati tänaval, kui inimesed ta ära tundsid ja politseid informeerisid.

«See oli väga võigas vaatepilt. Ma räägin, et seisin tema maja ees väljas mitu tundi ja sealt seest tulev lehk oli kohutav,» kirjeldas Stacho.

Sowell istus 15 aastat vangis 1989. aastal sooritatud jõhkra vägistamise eest ja vabastati 2005. aastal. Politsei vaatab üle kõik pärast seda aset leidnud inimeste kadumisega seotud juhtumid.

«Ta oli hull. Vahel kui ta midagi ei saanud, mis tahtis, siis võis koheselt plahvatada,» kirjeldas kahtlusalust juba kooliajal tundnud naaber 48-aastane Teresa Hicks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles