Tenerifel jäi kaks naist kivivaringu alla

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania päästetöötaja ühe ohvri juures
Hispaania päästetöötaja ühe ohvri juures Foto: EFE / Scanpix

Kanaari saarestikus Tenerifel eile aset leidnud kivivaringus hukkus kaks naist -34-aastane hispaanlanna ja 57-aastane inglanna.


Õnnetus juhtus Los Gigantese kuurordis kella 15 paiku kohaliku aja järgi, vahendas AP.

Saksa portaali bz-berlin.de andmetel hakkasid kuni 5meetrise läbimõõduga kivikamakad allapoole veerema umbes 50 meetri kõrguselt mäenõlvalt. Ligikaudu 40 meetri pikkune rannariba oli üleni kaetud kivide ja kruusaga.

Esmalt oletati, et kivihunniku alla jäi umbes viis inimest. Kaevetööde käigus selgus, et tegelikult on hukkunuid kaks, teatas Kanaari saarte telekanal.

Õnnetuspiirkonnas töötas enam kui 150 päästetöötajat. Punase Risti esindajad andsid kriisiabi õnnetust pealtnäinud inimestele.

Hispaania meedia teatel leidis sarnane varing samas paigas aset kuu aega tagasi, kuid tookord keegi kannatada ei saanud. Pärast piirati rannariba lindiga ümber ja politsei keelas ära piirkonnas viibimise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles