Räige rünnak Türgis: jaapanlanna vägistati ja tapeti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabiauto kohas, kus jaapanlannasid rünnati.
Kiirabiauto kohas, kus jaapanlannasid rünnati. Foto: SCANPIX

Seoses 9. septembril Türgis Kapadookia piirkonnas toimunud rünnakuga, mille tagajärjel suri üks ja raskelt vigastada sai veel teinegi jaapanlanna, on vahistatud kaks inimest, teatas kohalik prokurör. Ta lisas, et turistid Mai Kurihara ja Hoshie Teramatsu langesid ka seksuaalrünnaku ohvriks.


Üks ründaja, kellele viidatakse vaid kui F.U.-le, tabati 11. septembril Nevşehiri provintsis Ürgüpi piirkonnas. Teise vahistatu – 27-aastase M.V.D. – kohta on öeldud, et teda võib oodata karm karistus seoses julmuse, tahtliku tapmise, vabaduse võtmise ja seksuaalrünnakuga raskendavatel asjaoludel.

Nevşehiri prokuratuuri avalduse kohaselt langesid naised seksuaalrünnaku ohvriks ja Kurihara tapeti terava objektiga.

Kuriharat ja Teramatsut rünnati ajal, kui nad turistidena külastasid Göremes Zemi orgu. Kurihara suri kohapeal, Teramatsu jäi ellu, kuid sai tõsiseid vigastusi ja talle tehti operatsioon Nevşehiri haiglas.

Göreme oma varakristlikust asulast tehtud vabaõhumuuseumi ja omapäraste loodusvormide – näiteks nn haldjakorstnatega – on menukas turismipiirkond Kapadookias.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles